Microsoft kaevab Windows 11-ga omaenda hauda ja see peab lõppema

Post Reply
itfoorum.ee
Spetsialist

Microsoft kaevab Windows 11-ga omaenda hauda ja see peab lõppema

Post by itfoorum.ee »

Vaata, Microsoft, me peame rääkima. Pole saladus, et te olete mind (ja kõiki teisi) juba mõnda aega nördinud, et ma peaksin Windows 11-le uuendama, alates reklaamidest kuni operatsioonisüsteemi sisemiste meeldetuletusteni, mis sunnivad mind seadete menüüsse, et kontrollida, kas mu arvuti on uuenduskõlblik. Aga siin on asi, Microsoft: see tee, millel te olete, ei ole jätkusuutlik.

Ma mõtlen seda mitmel erineval moel. Esiteks, väga sõna otseses mõttes; Windows 11 nõuab Trusted Platform Module 2.0 nõuet, mis asjatundmatute jaoks on konkreetne kiip teie sülearvuti või lauaarvuti emaplaadil, mis võimaldab täiustatud turvafunktsioone. TPM 2.0 puudub? Ei mingit Windows 11. Jah, ma tean, et tehniliselt saab Windows 11-le uuendada ilma TPM 2.0-ta, aga ma ei soovitaks seda teha.

Kas see tõhustatud turvalisus on hea? Jah, absoluutselt - kuid see tähendab, et paljud vanemad arvutid ei saa sõna otseses mõttes käivitada Windows 11, mis koos eelseisva Windows 10 kasutusaja lõppemisega toob lõpuks kaasa selle, et paljud arvutid satuvad üha suurenevasse e-jäätmete hunnikusse. See on juba iseenesest tõeline probleem. Aga ma ei ole siin selleks, et e-jäätmete üle lobiseda (kuigi see on tõesti halb). Ma tahan rääkida sellest, kuidas kasutajad tajuvad Microsofti nigelat operatsioonisüsteemi ja kuidas selle praegune arengutee võib tulevikus põhjustada tõsiseid probleeme.

Edasi lugemiseks külasta: https://www.techradar.com/computing/win ... as-to-stop

Artikkel itmaailm.ee poolt.
Post Reply